VLADIMIR BELJANSKI – BLISKI SARADNIK MUP-a, TUŽILAŠTVA I NARAVNO, REŽIMA!

Današnje hapšenje advokata Čedomira Kokanovića, glavnog oponenta večitog predsednika Advokatske komore Vojvodine Vladimira Beljanskog koji je jedan od glavnih promotera poltronske advokature i saradnika režima.

Naime, nama advokatima je sasvim dobro jasno ko je Vladimir Beljanski, ali građanima republike Srbije verovatno nije .

Vladimir Beljanski je član Upravnog odbora Srbije i predsednik Advokatske komore Srbije. Beljanski je na svoju poziciju došao na jako misteriozan i pre svega nasilan način. Ušlo se u komoru razvaljivanjem vrata i paljenjem automobila kolegi Sikimiću (dotadašnjem predsedniku AKV),

Beljanski je kao predsednik AKV i član UO AKS podržavao politiku SNS režima i bio oštri borac protiv svakog bunta advokata!

Pravio je advokatske omaže ocu Maje Gojković, primao je Miloša Vukčevića u prostorije komore…Dobijao je paušale od Javnih preduzeća, minirao BRANJENIKE u korist Tužilaštva…

Učesnik u montiranom postupku “ASOMACUM” gde su iscenirali postupak i okrivljene kako bi abolirali Andreja Vučića za pranje novca.

Naravno, u javnosti se prikazivao kao opozicionar, ali samo u prekoj potrebi…Npr kad je advokat Nemanja Aleksić poželeo da mu preotme komoru, ili u isceniranim monodramskim nastupima u medijima… Ćutao je Beljanski kad mu je Dr Nemanja Aleksić pretio paljenjem auta i tada objasnio da će isto to uraditi kao što je to uradio kolegi Sikimiću po želji Beljanskog.

Poltron Beljanski kad mu je planuo auto je to iskoristio da sebe prikaže kao borca za pravdu i moralnost koji zbog toga i strada, ali neće odustati… Optužio je Beljanski advokate protiv kojih je on podneo disciplinske prijave i koji ga progone po društvenim mrežama. Mada, mogli su to biti i drugi neprijatelji… Tako nije pomenuo svoju bivšu suprugu koju je fizički maltretirao i kojoj je ukrao vredne umetničke slike ( o svemu postoji sl.beleška).

Ne pominje klijente koje je prevario…Klijente kojima je previše uzeo za oslobađajuće presude pa zaglavili robije… A zašto bi sumnjao na Dr Nemanju koji mu je i otvoreno pretio ( da je ozbiljan ne bi to izgovorio pred svedocima).

Ekspresno hapšenje Advokata Čedomira Kokanovića, sa više od 10 automobila i isto toliko policajaca i inspektora..( kao da je pravi kriminalac ), a poznato je da je takva reakcija tužilaštva i policije izostala u dosta težim slučajevima, ukazuje na povezanost Beljanskog i režima…

SLOBODA ZA ČEDOMIRA- SMRT FAŠISTIMA!!!

Relevantne objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *