Vladimir Beljanski – Kralj licemerja

Dok Beljanski teatralno žali za zapaljenim autom, istina o njegovom ulasku u Advokatsku komoru Vojvodine (AKV) je šokantna. Obijanje vrata pajserom i paljenje automobila suparnika Sikimića samo su vrh ledenog brega. Beljanski je poznat po surovom progonu kolega, kao što je evidentirano u slučaju Advokata Čedomira Kokanovića i napada na trudnu koleginicu, kritikovanog blagim odgovorom AKV-a.

Dokumentacija o njegovom nasilničkom ponašanju prema bivšoj ženi i krađi slika iz njenog stana treba biti deo javne svesti. Beljanski nije samo predsednik AKV, već i dugogodišnji saradnik režima, minirajući proteste i podržavajući osuđene kriminalce među advokatima.

Beljanski se nije libio ulagati u ulizivanje, kao što svedoči njegovo ponašanje prema Maji Gojković. Ovaj pokušaj skrivanja iza advokature ne sme proći neprimećen. Detalji o njegovim vezama sa režimskim ministarstvom nepravde mogu se proveriti i dokumentovati.

Uz to, treba istaći povezanost sa osobama poput Maje Konjović čiji je brat advokat Dragana Gojkovića. Gojković je poznat po kontroverzama, uključujući optužbe za oštećenje cisterni, što je dokumentovano (https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/252593/brat-maje-gojkovic-ostetio-cistocu-za-vise-od-milion-dinara.html). Niz prigodnih prijema SNS glavešine Miloša Vučevića dodatno baca sumnju na Beljanskog.

Takođe, treba istaći unutarstranački sukob između Beljanskog i Vladimira Đukanovića – Bizona. Iako može delovati kao običan sukob, unutarstranačke trzavice i veze sa bivšim ministrom Nenadom Stefanovićem – Slinom dodatno bude sumnje. Ove veze treba pažljivo istražiti kako bi se razotkrilo licemerje Beljanskog,

Na kraju, Beljanski nije žrtva, već kriminalac i poltron koji izbegava odgovornost. Ovo je poziv na transparentnost i istraživanje, ne samo njegovih postupaka u AKV, već i šire.

Relevantne objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *